zpět na výpis zobrazit další post

Adopujte psa z útulku Dočasky De De v Manifesto Marketu
sdílet

Adopujte psa z útulku Dočasky De De v Manifesto Marketu

Přidejte se k nám na akci Adopce Psů z Útulku v Manifesto Marketu 18. srpna! https://t.ly/8bz1n

O útulku Dočasky De De:

Spolek Dočasky De De poskytuje azyl týraným a opuštěným psům a kočkám, připravuje je na nový začátek a hledá pro ně nové a lepší domovy. "Jsme nezisková organizace. Děláme to dobrovolně, bez mzdy, na úkor vlastním rodinám a volnému času," říká vedoucí spolku, Dita Pullmannová. Spolej je známý tím, že poskytuje psům kvalitní veterinární i sociální péči a předává je jenom pečlivě ověřeným lidem, které splnili přísné podmínky.

Jak můžete adoptovat pejska z Dočasky De De:

  1. Osobní seznámení s Pejskem: Jestli máte zájem o adopci, musíte se přijít osobně se seznámit s Pejskem.
  2. Splnění potřeb psa: Abyste mohli pejska adoptovat, musíte splnit jeho specifické potřeby – někteří psi preferují bydlet v bytě, jiní potřebují přístup k zahradě, někdo má radši klid a další zase preferují psího kamaráda.
  3. Kontrola domácnosti: Pokud splníte všechny pejskovi podmínky a s pejskem si rozumíte, jeden z našich dobrovolníků se vydá k Vám, podívat se na prostředí, kde by budoucí mazlíček bydlel.
  4. Smlouva o adopci: Pokud vše klapne z obou stran, podepisuje se smlouva o adopci.

Aktuální počet psů:

Jak vyplývá z názvu Dočasky De De není klasickým útulkem. Psi se nacházejí v domácnostech u mnoha dobrovolníků. Je to obrovskou výhodou, protože jsou neustále v kontaktu s člověkem a jsou stoprocentně socializovaní. V současné době mají 25 psů v různých domácnostech. Ročně se přes spolek adoptuje až 350 psů.

Doba pobytu:

Doba pobytu se liší u každého psa, podle jejich individuálních podmínek k adopci a zdravotnímu stavu. Někteří psi vyžadují celodenní veterinární kontrolu, proto jsou v doživotní péči expertů a dobrovolníků spolku.

Přijďte na akci, seznamte se s našimi úžasnými pejsky a možná najdete svého nového nejlepšího kamaráda. Těšíme se na vás!