zpět na výpis zobrazit další post

Nejlepší místo pro glamping s jídlem, horkými koktejly, zábavou a ohýnky v Praze
sdílet

Nejlepší místo pro glamping s jídlem, horkými koktejly, zábavou a ohýnky v Praze

Jen si to představte. Je podzimní podvečer, sedíte při stanech a užíváte si teplo plápolajícího ohýnku, horké koktejly a vynikající jídla, která byla připravená přímo před vaším zrakem. Kamarád, kterého jste léta neviděli se rozhodl při této příležitosti si vzít svou kytaru a zahrát všem u ohně. Celý večer si tak užíváte klidné posezení s výhledem na hvězdnou noční oblohu...

Kam byste mohli vyrazit na takový luxusní kempový zážitek? Není potřeba shánět vlak z Prahy, protože přesně tento nezapomenutelný zážitek najdete v Manifestu Florenc.

Zažijte glamping neboli glamorous camping ve městě. Rezervujte si posezení ve vyhřívaném stanu s kapacitou k sezení pro 6 i více osob nebo posezení v kožíšku u rozzářených ohýnků. Jedinečná atmosféra nevšedního zážitku v srdci Prahy, na kterou budete rádi vzpomínat, protože #LáskaKPodzimuZahřeje.

Kouzelný podzim u ohýnku

 

Nedělejte si starosti s přicházející zimou. Stačí se posadit kolem jednoho z dřevěných ohnišť na Florenci a zahřát si nos, prsty na nohou a vše mezi tím! Zavřete oči, zaposlouchejte do praskání dřeva a přeneste se doprostřed lesů, na vrchol hor nebo kamkoli jinam, kam vás zavede vaše představivost. Toto glampingové dobrodružství plně zásobené vyhřívanými stany nebo posezení u rozzářených ohýnků a zvuku brnkání kytary v Manifestu vám dá pocit, že jste kdekoliv, jen ne uprostřed města.

Zahřejeme vás za každého počasí

  

Mezitím, co vás ohniště a deky udržují v teple zvenku, budete potřebovat i něco, co vás zahřeje i zevnitř.  Proto vám Manifesto pro tuto příležitost připravilo nové barové menu s jedinečnými koktejly, které jste ještě nikdy neochutnali. Ano, to si odvažujeme tvrdit. Mistr barmanského umění z baru Soot si pro vás připravil netradiční podzimní míchané drinky na zahřátí, ale také překvapivé horké variace známých koktejlů. 

Máte chuť na gin? V tom případě doporučujeme Mandarine Gin Toddy, které vás zahřeje chutí mandarinky a medu. Rádi byste si dali koktejl s vašim oblíbeným kořeněným rumem? Ochutnejte Hruškový Shrub, které vás omámí svou vanilkou chutí připomínající Vánoce nebo si objednejte ovocný Blackcurrant Punch namíchané kombinací třešňového likéru, černorybízového pyré, koření a medu! Pokud toužíte po tradiční chutí, zkuste horkou sangríu a vychutnejte si nápoj, který už milujete, ale zcela novým způsobem. Chcete něco nealkoholického? Zahřejte se sklenicí Hot Jasmine & Ginger.

Nebaví vás horké nápoje? Bez obav. Manifesto je celoročně zásobené kvalitním vínem i čepovaným pivem. Na výběr máte Pilsner Urquell nebo Vinohradskou 11.

 

Lahodná teplá jídla a S'more

 

Nyní, když jste našli své místo u ohně s drinkem v ruce a v blízkosti svých nejmilejších, možná je načase si dát něco dobrého k jídlu. Jelikož se nacházíte uprostřed místa s velkou škálou výběru restaurací a kuchyní z celého světa nemusíte chodit nikam daleko a stačí si vybrat. Zastavte se třeba v Alebrijes Cocina Mexicana, kde můžete zažijte autentickou mexickou kuchyni. Chcete cestovat o kousek dál? Vydejte se do Napoké a ochutnejte barevný havajský pokrm poké. Pokud však nechcete zajít tak daleko, Manifesto má další možnosti. Udělejte si krátký glampingový výlet do Asie - objednejte si japonský ramen nebo sushi z Ukiyo-e nebo vyzkoušejte indické jídlo z Rang De Basanti!

Tak na co čekáte? Pozvěte své přátele a rodinu a užijte si nezapomenutelný zážitek pod širým nebem i během chladnějších měsíců. Návštěva Manifesta na Florenci vás zahřeje od hlavy k patě. Rezervujte si posezení ve vyhřívaném glamping stanu nebo posezení v kožíšku u rozzářených ohýnků zde. Jedinečná atmosféra, na kterou budete rádi vzpomínat.

Autor: Stephen Ford

Přečtěte si ostatní Manifesto články zde